Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με εταιρείες μεταφορών (Courier) στον χώρο σας

Το  e-alarm.gr έχει συνεργασία με της εταιρείες ταχυμεταφορών  ( Γενική Ταχυδρομική ) και την εταιρεία (Πόρτα-Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) για να διασφαλιστούν τα προϊόντα σας και φυσικά την άμεση παράδοση του δέματος στο προορισμό σας . Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την δυο επόμενες μέρες εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα μας και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Για προϊόντα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δύσκολης πρόσβασης περιοχές στην Ελλάδα, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος της αποστολής για τη παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εάν θέλετε να σας στείλουμε μεγάλα και βαριά δέματα, καλό θα ήταν να το κάνετε αυτό μέσω κάποιας μεταφορικής εταιρείας. Εσείς παραγγέλνετε αυτό που θέλετε και εμείς με την σειρά μας θα έλθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας υποδείξουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποστολής στο τόπο που επιθυμείτε καθώς και για το πόσο θα σας κοστίσει αυτό.

Ο τρόπος πληρωμής πρέπει να γίνει μέσω τραπέζης σε λογαριασμό που θα σας υποδείξουμε.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Έχετε επίσης την εναλλακτική επιλογή να κάνετε την αγορά σας απευθείας από το κατάστημά μας στην Λαθεας 90 Αχαρνες ΤΚ 13678 Εάν επιλέξετε να πράξετε αυτό , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις λάβουμε την παραγγελία σας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητά της και να μας ενημερώσετε και εσείς με την σειρά σας για τον τρόπο παραλαβής της.